miercuri, 20 februarie 2013

Edilii botoşăneni vor să taie frunza la câini ştiinţific          Cine zicea că juniorii ăia de la primăria botoşăneană nu-s capabili să facă nimic pentru oraş? Iaca-s capabili! Vicele Cosminel Andrei a dezvăluit naţiunii aborigene cam cu ce preocupări îşi omoară el timpul când se cocoaţă pe scăunelul din primărie: "Am demarat discuţii cu universitatea din Suceava, cu facultatea de silvicultură, să ne ofere consultanţă pentru partea peisagistică a oraşului, până angajăm un peisagist care să coordoneze toată activitatea de toaletare, plantare pentru flori, pomi, spaţii verzi". Foarte tare! Ăştia din echipa lui Ovidelu' Portariuc au concluzionat, bag seamă, că taie frunză la câini (puzderia aia de maidanezi comunitari, bineînţeles) după capul lor şi vor s-o facă ştiinţific de-acuma-ncolo!
          Vestea proastă e că joaca asta de-a "peisagistica" - bunicul meu, fiind mai de la ţară, aşa, îi spunea, simplu, "curăţat": al copacilor, al viei etc, pesemne fiindcă, în ignoranţa sa de biet ţăran, nu i-a dat prin cap niciodată să consulte vreun peisagist de ogrăzi înainte de a cosi iarba de prin bătătură... - aşadar, "peisagistica" lui Cosminel se face pe banii de la bugetul local, că doar, vorba ceea, are balta peşte: "Intenţionăm să contractăm aceste servicii de la Facultatea de Silvicultură". Brava vouă, măi, copchilaşi! Tare deştepţi mai sunteţi voi în cap! Noi, botoşănenii de rând, ne bucurăm, oricum, nespus de mult că au încăput paralele municipiului pe mânuţele voastre dibace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!