miercuri, 6 februarie 2013

Drama lui Niţură          După ani de zile în care a fost, maximum maximorum, vioara a doua în PRM-ul botoşănean, Eugen Niţură şi-a văzut, în toamnă, visul cu ochii, fiind uns preşedinte local al tribunului Vadim. Ultimul obstacol în calea devenirii sale politice căzuse prin plecarea lui nea' Mitică Codreanu din partid. Gata, sosise şi vremea lui! Deja Niţură îşi putea admira cu mândrie, în oglinda din baie, alura de remarcabil lider politic. Ceea ce nu pricepuse încă proaspătul peremist şef era că îi dispăruse pur şi simplu partidul. Nu prea mai avea pe cine modela după chipul şi asemănarea sa, pe cine... "eugeniza".
          Năucit de rezultatele cvasinule de la alegerile parlamentare, Niţură a trăit duminică şi şocul alegerilor parţiale din Drăguşeni, acolo unde PRM-ul a fost depăşit, halucinant, până şi de "duşmanul" udemerist: "Am plecat cu un alt gând, cu un alt entuziasm. Pe parcurs, votul exprimat de cetăţenii din Drăguşeni ne-a dezumflat. Am rămas doar cu satisfacţia că PRM apare în faţa oamenilor. Explicaţii sunt foarte multe. E jenant. Vom vedea ce este de făcut". Păi, ce să mai fie de făcut? Simplu, bre, Eugene: stinge lumina, încuie uşa şi du-te şi tu acasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!