miercuri, 16 ianuarie 2013

Volei, handbal, curling...

 


          Mare amator de handbal, primarul Săvenilor, Relu Târzioru, se apucă, pentru al treilea an consecutiv, de încropit o echipă botoşăneană masculină, care să fie înscrisă direct în liga a doua la sportul cu pricina. Cică a discutat deja, pentru finanţare, cu şefimea liberală din CJ şi primărie, că mai are de vorbit cu primarul Portariuc şi, după aceea, treaba-i ca şi făcută. Totuşi, Târzioru se menţine rezervat în pronosticuri... sportive: "Nu mai promit nimic, pentru că şi în anii trecuţi am încercat, dar nu am avut susţinere". Ceea ce sună cam aşa: "Nu mai promit nimic, pentru că oricum nu mi-am respectat niciodată promisiunile".
          Oricum, devine din ce în ce mai interesantă evoluţia sporturilor "cu mâna" botoşănene. Vreo doi anişori s-a băgat în seamă în această zonă un alt politician local, Cătălin Buhăianu Obuf. Vă amintiţi, probabil, de echipa sa de volei feminin, Pro Volei, dispărută între timp din peisaj. Târzioru se zbate acuma să pună în valoare măiestria mâinilor masculilor locali, după ce Buhăianu a eşuat în a demonstra celebra zicală cu "ce poate face o mână de femeie". Punctul comun al celor două demersuri? Foarte simplu: finanţarea din bani publici, fără de care "investitorii" fără bani o cam dau în bară. Sau, după caz, în fileu...
          Ţinând cont de aptitudinile manifestate de-a lungul timpului de o mulţime nesfârşită de politicieni locali, le sugerăm respectuos tuturor să-şi mute uşor atenţia de la costisitoarele sporturi cu mâna, spre unul absolut gratuit, care se poate practica atât individual, cât şi în echipă: curling. Mamă, mamă, ce de campioni ar da Botoşanii aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!