vineri, 25 ianuarie 2013

Tromboane useliste          După ce am luat ţeapă cu bugetul de nu ne vedem, mai-marii USL-ului botoşănean vin să ne aburească din voce cum că degeaba credem noi că ei sunt amărâţi ca vai de mama lor în partidele din care fac parte, fiindcă de fapt ei sunt bengoşi şi influenţi. Băi, dă-vă-n p...ălăria mea de mincinoşi, cu influenţa voastră, cu tot!
          Mai întâi, meseriaşii din PNL, Ţurcanu şi Sorescu, s-au pus comod la masă în faţa ziariştilor şi au tot povestit cum bugetul Botoşanilor nu este cel mai mic din Moldova, ci cel mai mare. Cică cele 358 de milioane de lei alocate de guvernul uselist judeţului nostru sunt mai multe decât cele 371-600 de milioane prevăzute deja pentru Vaslui, Neamţ, Bacău, Suceava sau Iaşi. Măi, 'tu-i matematica mă-sii! Ia să vedem cu ce gen de porcării cred ăştia că ne pot minţi în faţă: "Procentul (de creştere faţă de 2012 - n.n.) bugetului Botoşanilor este mai mare decât al oricărui judeţ din regiunea Nord-Est". Autorul declaraţiei? Nea' vicele de cejeu Gigi Sorescu. Adicătelea ar trebui să fim tare mândri că useliştii de la Bucureşti ne văd tot cei mai proşti din Moldova, dar că am mai redus oleacă decalajul faţă de vasluieni... Bine, mă, băieţaşi, cu sacii voştri aburcaţi în căruţă, cu tot!
          La fel de bătuţi în cap ne consideră, cum am mai amintit, şi preşedintele pesedist Dolineaschi, mare sculă pe basculă prin PSD-ul naţional. Ăsta continuă să înşire verzi şi uscate cu drumul până la Suceava, care se va face că a vorbit el cu Dan Şova, chiar dacă nu s-a alocat vreun leuţ în proiectul de buget al "artiştilor" lui Ponta pentru aşa ceva. Băi, Dolly, ia jură-te tu că se face o treime din totalul lucrărilor anul ăsta, chiar fără alocări bugetare! Zi aşa: "Să-mi sară mie ochii din cap că vă face Dănuţ Șova drumu', mânca-v-aş eu calicia voastră de amărâți!". Face pe mă-sa... A-BU-REA-LĂ de prostit proşti!
          Singura consolare că ne-am pricopsit cu ţeparii ăştia e că îşi toarnă verzi şi uscate şi între ei. I-auzi cu ce l-a (mai) păcălit Ţurky pe Dolly azi dimineaţă: cu un "cod de conduită". Ca cum ar veni, 'tu-i cacofonia mă-sii, ăştia din USL stabilesc acuma cum să se poarte unii cu alţii când simt că le vine să se spurce și să se stuchească în public. Faza cea mai mișto e că acel minunat coduleț nu există!!! Inteligenții ăștia doi de care pomeneam s-au întâlnit și au bătut în cuie o înțelegere care NU EXISTĂ: "Nu este un document. Este, dacă vreți așa, un gentleman's agreement". E declarația mielușelului Dolly, proaspăt făcut din voce de baciul autoritar Țurky. Măi, trăi-v-ar guvernarea voastră mincinoasă, de "gentâlmeni" ce sunteți voi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!