marți, 15 ianuarie 2013

Ţâbuleac continuă să pape din bugetul CJ zeci de mii de euro          Bugetul CJ Botoşani - şi aşa subţire ca feliuţa de muşchiuleţ pusă în strachină la revelionul pensionarilor - va mai fi păgubit cu 50.000 de euroi, "graţie" (sic!) prestaţiei execrabile a fostului său preşedinte, Mi'ăiţă Vorbe Goale Ţâbuleac. Fosta directoare a direcţiei de drumuri din subordinea CJ, Geanina Pintilii, dată afară în mod arbitrar de sus-pomenitul baronaş de Putna şi Crasnaleuca în 2008, a câştigat procesele intentate consiliului, care consiliu acuma este numai bun de plată.
          Ceea ce n-am priceput eu niciodată în Românica noastră nepreţuită este de ce prostia demonstrată prin hotărâri judecătoreşti (practic se dă un fel de legiuşoară care spune clar, negru pe alb, ceva de genul: "băă, tu eşti prost!") a şefilor de instituţii nu este plătită de cei în cauză şi trebuie suportată din banii publici?!? Că, la multimilionarul Ţâbulică, nici nu s-ar cunoaşte 50 de kile de euro... Apropo, s-a prins cineva, până la urmă, de unde a făcut avere Mi'ăiţă??? Că, din câte ştiu eu, a fost la viaţa lui patron de făbricuţă de alcool pe care a băgat-o în faliment şi, după aceea, bugetar de lux al scumpei noastre patrii! Deci: CUM ŞI-A FĂCUT ŢÂBULEAC AVEREA DE MILIOANE DE EURO??? Alo, parchetu', deneau', interesează pe cineva treaba asta? Sau n-aţi primit nicio comandă (politică) pentru Mi'ăiţă şi vă doare la bască de banii prostimii... Aud?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!