joi, 10 ianuarie 2013

Regretându-l pe Buhăianu...          Dezbaterea amplă, cu accente de-a dreptul dramatice, dar şi tragice pe alocuri, purtată în toată mass-media patriei pe marginea cheltuielilor pentru întreţinerea monstruoasei turme de parlamentari băştinaşi, nu face altceva decât să sporească regretele (şi aşa nemărginite!) ale botoşănenilor că nu mai sunt reprezentaţi în forul legislativ de eminentul profesor doctor Cătălin Buhăianu Obuf.
          De pildă, cică nu sunt suficiente maşinuţe Logan pentru toţi amărâţii care s-au instalat deja confortabil în fotoliile ce te îmbie cu nesimţire la tras aghioase din Casa Poporului. Naşpa! Pe alde nenea senatorul RVG îl doare la carabageac că nu-i mai dă statul maşinică, dar el reprezintă doar o excepţie de la regula sfântă a parlamentarului român că trebuie luat tot ce ţi se oferă de pomană, pe bani publici: "Am văzut că este o discuţie, că nu sunt suficiente maşini. Eu pot renunţa la maşină. Nici nu îmi este foarte utilă. Dacă vin de la Bucureşti cu avionul, am suficienţi şoferi care să mă aducă de la aeroportul din Suceava". Mda, omul e responsabil şi grijuliu cu bugetul statului! Mai ales că şoferii la care face referire pot, la o adică, să vină să-l ia de la Salcea cu ditamai autocarul, încărcat ochi cu pensionari, a căror călătorie poate (şi va) fi ulterior decontată. Tot de la buget, dar nu din alocaţia aceea atâta de mititică pentru Senat şi Camera Deputaţilor! Iar, dacă nu sunt disponibili pensionari pentru asemenea excursii patriotice, nu-i bai: important e ca ei să fie doar reprezentaţi prin minunatele cupoane de deplasare gratuită, colectate (tot din patriotism!) de băieţii de nădejde, porecliţi pe nedrept bişniţari, din Piaţa Centrală...
          Aşa stând lucrurile, iar demnitarii dispuşi să se sacrifice, precum senatorul RVG, atât de rari, nu ne rămâne decât să plângem în pumni, de să se zguduie cămeşoaiele pe noi, că nu-l mai avem printre aleşii judeţului pe ex-deputatul PSD-PDL-PSD Cătălin Buhăianu. Păi, nu-i aşa? Domnia sa n-ar fi avut nevoie acuma de maşinulă parlamentară absolut deloc, că i-au suspendat permisul de conducere ticăloşii ăia de poliţişti de la rutiera din judeţul Buzău, pentru o bagatelă de... 162 km/h în localitate! Chiar mare, mare păcat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!