marți, 29 ianuarie 2013

Proiectul Cornişa, o Fata Morgana de Botoşani          Aqua-parcul de agrement Cornişa a intrat, din nou, la apă. Mai exact, mega-licitaţia moşmondită un an întreg de primărelul Ovidiu Portariuc trebuie reluată, după ce Consiliul Naţional de Studiere a Contestaţiilor a admis contestaţia depusă de Electroalfa. Oricum, spun gurile rele, firma spaniolă (mă rog, mai mult sau mai puţin "spaniolă"!!!) care câştigase efectuarea lucrărilor la Cornişa n-ar fi semnat în vecii vecilor contractul. Aşa că bătaia aprigă cu cărămiduţa-n piept comisă de Porty mai deunăzi, când ne anunţa ce reduceri de milioane de euro a obţinut el pentru municipiu, a fost fix de pomană!
          Eu unul încep să mă întreb dacă mai trebuie crezută vreo vorbuliţă pe care o scoate pe gură Portariucul botoşănenilor. Dincolo de Cornişa, e suficient să trecem în revistă promisiunile din "Planul Neamţului", asigurarea că nu vor fi majorate în niciun caz taxele locale ori angajamentul că va demisiona dacă nu rezolvă în maximum 12 (douăsprezece!) luni problema câinilor comunitari. Minciuni gogonate! Deci, dacă-l vedeţi pe primar şi vă spune că după această iarnă se va face din nou primăvară, să nu-l credeţi: dacă o spune el, atunci mai degrabă va veni direct toamna, încă de prin martie-aprilie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!