luni, 14 ianuarie 2013

Liliana Mincă vrea să-şi mai educe un pic alegătorii          Printre parlamentarii de Botoşani nevotaţi de absolut nimeni, dar numiţi în funcţii de prevederile unei legi electorale idioate se numără şi mult stimata şi iubita anti-ciocoiţă pepededistă Liliana Mincă. Care Lilişoară acuma vrea să se-apuce de explicat prostimii din colegiul în care a candidat (de pomană, cum am mai spus...) cam ce drepturi europene are fiştecare pe planetuţa poreclită U.E. Într-un comunicat remis presei de cabinetul parlamentar al deputăţiei sale se spune cam aşa: "Miza Anului European al Cetăţenilor (2013 - n.n.) şi a manifestărilor şi întâlnirilor pe care Deputatul Liliana Mincă le va organiza cu cetăţenii din Botoşani şi din ţară vor consta tocmai în explicarea acestor drepturi şi în garantarea faptului că oamenii şi le cunosc şi nu se confruntă cu obstacole în exercitarea lor".
          Înainte de orice alt comentariu, se cuvine să remarcăm abrambureala generală, dar şi agramatismele punctuale din comunicatul Lilişoarei: "Miza (...) vor consta", "Deputatul" cu majusculă etc. Cât despre fondul comunicatului, ne permitem (cu multă nesimţire, desigur!) să îi recomandăm fostei şefe (incompetente!!!) a loteriei patriei să îşi înceapă prelegerile savante prin a le explica "europenilor" din jurul Săvenilor, pe care îi consideră bătuţi în cap, că se bucură de dreptul de a vota pe cine vor ei în alegeri, fiindcă oricum se vor trezi "reprezentaţi" în parlament de altcineva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!