miercuri, 9 ianuarie 2013

Iftime: "Aduceţi-ne echipe, că n-avem cu cine juca!"          Valeriu Iftime, principalul finanţator al senzaţionalei echipe de fotbal cu piciorul a judeţului, FC Botoşani, a definitivat, în linii mari, programul de pregătire a returului. În linii mari, super-jucătorii botoşăneni, care mai de care mai mercenar talentos de felul lui, vor sta vreo două săptămâni în cantonament la Câmpulung, după care urmează să îşi găsească niscaiva adversari pentru câteva jocuri amicale. Ei, aici apar mai multe variante. Iată-le, expuse în inconfundabilul stil Valeriu Iftime: "O variantă e în Antalia, unde sunt condiţii foarte bune de joc şi sunt adversari. Cealaltă variantă este să mergem în sud sau în Ardeal, unde sunt mai multe echipe. Dacă stăm în Botoşani, nu avem cu cine juca. Îi batem pe Dorohoi şi Suceava încontinuu".
          Nu vă sună cumva cunoscut? Parcă am mai auzit pe undeva chestia asta cu "aduceţi-ne echipe, să avem cu cine juca!". O fi vreo molimă care-i păleşte, la un moment dat, pe finanţatorii din lumea fotbalului românesc. Sau, mă rog, măcar pe cei mai importanţi dintre ei: Becali, Iftime, Borcea. Ordinea e aleatoare. Numai de nu ne-ar bate iar sucevenii, în prima etapă a returului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!