luni, 14 ianuarie 2013

Ghiul împărătesc pupat cu gura nevestei          Pupatul ăsta al ghiulului împărătesc de pe degetele dolofane ale preşedintelui CJ Florin Ţurcanu nu-i aşa uşor cum crede lumea. De pildă, primarii de comune botoşănene ai PSD-ului şi PDL-ului nu-şi pot lipi buzele, cu devotament, în public, de vestitul ghiul fiindcă îi paşte o micuţă excludere din partidul pe listele căruia au fost aleşi şi, la pachet, pierderea mandatului. Ca să nu rămână şomeri, dar, totuşi, să se apropie cumva, umil, de bunăvoinţa ţurcaniană (tradusă, speră ei, în niscaiva alocări de fonduri...), primăraşii roşii şi portocalii au descoperit soluţia optimă: puparea organelor împărăteşti pe care sălăşluieşte mult râvnitul ghiul prin delegaţie. Mai exact, cu gurile nevestelor lor. Ceea ce aduce puţin a perversiune, dar, fiind vorba de politică, nu mai miră pe nimeni...
          Concret, delicata operaţiune de ţucare a împăratului Ţurcanu prin părţile pe unde binevoieşte să-şi pună ghiului se face, oficial, prin înscrierea în PNL a primăreselor respective. Este cazul nevestelor de aleşi din Mihălăşeni, Ripiceni, Răuseni, Copălău ori Dimăcheni. Despre această simpatică manoperă, majestatea sa, Florin Ţurcanu, declară cu nonşalanţă imperială: "Primarii nu pot să plece de la PDL pentru că îşi pierd mandatul, aşa că s-au înscris la noi prin soţii". Foarte tare! Mai ales că poate fi reformulat şi cam aşa: "Liberalismul nu poate penetra direct în fibra primarilor PDL, pentru că îşi pierd mandatul, aşa că penetrăm prin soţiile lor!".

Un comentariu:

  1. Oameni fara caracter,fara coloana vertebrala,fara principii,educatie sau cultura. De ce ne miram? Cine ii cunoaste stie ca au si ei bubele lor, dar sa nu uite Turcanu ca cine tradeaza o data,a doua oara o va face cu mai multa usurinta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!