marți, 29 ianuarie 2013

Armonie maximă în USL! Sau poate că nu...          Gata cu scandalul! De acum, în USL-ul aborigen vor domni liniştea, pacea şi înţelegerea. Ne asigură de asta viceprimarul liberal Viorel Iliuţă, descriind buna credinţă a consilierilor locali din PNL în privinţa comasării şcolilor 13 şi 16 din Botoşani, propusă de pesedista şefă de la inspectoratul şcolar, Mihaela Huncă: "Noi nu votăm un proiect de hotărâre care prevede desfiinţarea şcolilor şi comasarea lor. Dar vom avea o discuţie, împreună cu colegii din alianţă şi vom vedea exact o poziţie, pe care o vom stabili de comun acord". Super-tare, nu?
          Ia să vedem dacă am înţeles cum e cu armonia în USL: liberalii sunt foarte deschişi la treaba asta şi, ca atare, vor discuta cu social-democraţii, pardon, cu "colegii" social-democraţi (câtă prietenie, câtă... colegialitate!) cum fac cu propunerea "colegei" Huncă. Ca urmare a acestei colaborări deschise şi armonioase, va fi stabilită "de comun acord" o poziţie! Chiar foarte-foarte frumos! Atâta doar că poziţia respectivă e deja clară, bătută-n cuie de oamenii lui Ţurcanu: "Noi nu votăm desfiinţarea sau comasarea şcolilor!". În rest, totul e cât se poate de prietenesc şi colegial. Of, mânca-i-ar mama lor de fârtaţi uselişti, cum respectă ei coduleţul de conduită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!