miercuri, 19 decembrie 2012

Sărmanul Dionis... pardon, ăsta... Macaleţi!          Mai că mă prinde mila de sărmanul Costică Macaleţi, după atâtea şuturi în cur încasate în ultimele zile. Care cum îl prinde, ba pe la TV, ba pe la o videoconferinţă, îi mai altoieşte câte un şpiţ în dosul pantalonilor. Nasol! Unde mai pui că ministrul Duşa s-a deplasat personal în apropierea punctului de agăţare a hărţii patriei în cuiul ruginit de pe perete, numai ca să se asigure că vârful bocancului îi pătrunde eficient între bucile sărmanului nostru prefect!
          Una peste alta, ieri pariam cu un amic că nu se va pune problema demisiei pesedistului şef de judeţ, cu toate ameninţările lui Duşa. Evident am câştigat, argumentele fiind cât se poate de clare: una-i joaca la televizor de-a autoritatea şi de-a grija pentru prostimea înzăpezită şi cu totul alta e cumetria de partid. Să nu uităm că Macaleţi are state veeeechi în rândurile socialiştilor şi, mai ales, că a dorit să rămână deputat şi... n-a mai fost loc pentru el. Aşa încât, absolut logic (conform "logicii" politice româneşti), Costicuţă a fost uns prefect pentru un mandat întreg de patru ani. Poate să lase tot judeţul sub zăpadă şi să nu mişte un deget, că tot nu va fi clintit din fotoliul de reprezentant al guvernului în judeţul Botoşani. Că doar nu moare şefimea pesedistă, pe bune, de grija electoratului, o dată ce alegerile tocmai au trecut...

PS: Şi, totuşi, se pare că am pierdut pariul cu demiterea lui Macaleţi! Cică premierul Ponta l-ar fi trimis la plimbare (prin nămeţi), miercuri după-amiază. Măi, să fie... Oare ăştia chiar vor să facă mai multă treabă decât cei dinaintea lor?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!