duminică, 23 decembrie 2012

Mayaşii şi-au ratat predicţiile. USL-aşii la fel!          În ciuda interpretărilor apocaliptice ale calendarului mayaş, 21 decembrie 2012 a trecut ca o zi oarecare. Altfel spus, am fost văduviţi cu toţii de mult promovatul sfârşit al lumii.
          Nici măcar sfârşitul lumii de prefect de Botoşani, anunţată cu surle şi trâmbiţe pentru Costică Macaleţi - ce-i drept, nu de mayaşi, ci de uslaşi cu funcţii importante în mândrul nostru stat european, precum prim-ministrul Victor Ponta ori ministrul Mircea Duşa - nu a mai avut loc. Am primit astfel confirmarea predicţiilor personale din postarea precedentă, referitoare la modul de funcţionare a administraţiei publice "pe la Românica". Păstrarea sinecurilor pentru politicienii noştri dragi este mult mai importantă decât apărarea intereselor câtorva zeci de mii de fraieri cu drept de vot. Ăia? Lasă-i să moară sub zăpezi, dă-i în mă-sa de bizoni!
          Aşadar, nimic nou sub soare. Nu există miracole în politichia băştinaşă. Şi, dacă ar fi să evaluăm realist probabilitatea producerii vreunei minuni de-a lungul insignifiantei noastre existenţe pământene, mai degrabă am putea asista la sfârşitul lumii la scară planetară, la extincţia omenirii, decât la responsabilizarea "pe bune" a clasei politice româneşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!