vineri, 14 decembrie 2012

Înapoi la blogăreală!          Nedorind să-mi bag nicicum codiţa în mizeria aia poreclită campanie electorală, am asistat pasiv, în ultimele săptămâni, la competiţia naţională de prostit votanţi pe faţă, soldată cu rezultatele pe care le ştim cu toţii. Cum joaca electorală a trecut, se pare că a sosit momentul să mă bag din nou în seamă aicea, pe bloguleţ.
          BTPress.ro, site-ul pe care am prestat cu deosebit elan patriotic un întreg an, bătut pe muchie, n-a mers deloc aşa cum îmi doream, aşa că l-am cedat altor super-ultra-mega-meseriaşi din breaslă. Habar n-am dacă vor face acolo mai mult decât am putut face eu, cu toate că se bat cu cărămiduţa-n piept că va ieşi ceva bazat pe "puterea lucrului bine făcut" sau ceva de genul ăsta... Treaba lor!
          Aşadar, de azi reluăm prestaţiile spectaculoase pe acest minunat bloguleţ, că avem câteva personaje publice care nu şi-au mai încasat de multişor scatoalcele cuvenite peste ceafă şi au luat-o serios prin bălării. Da' nu-i bai, că ne-apucăm mintenaş de treabă!

Un comentariu:

  1. ”super-ultra-mega-meseriaşi din breaslă” ... tari urmașii ... așa e "puterea lucrului bine făcut" ... sunt incapabil să apreciez ”lucrul bine făcut” așa că sigur nu mai trec pe acolo ...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!