duminică, 31 iulie 2011

Vreme trece, Vreme vine...          Valerian Vreme, caci despre el este vorba, si-a facut de lucru, sambata, pe la Dorohoi, ca pedelist de frunte si mare ministru al Comunicatiilor (calitate in care a putut deconta deplasarea...), desi scopul pentru care si-a mai amintit si el de judetul in care s-a nascut a fost cu totul altul, absolut privat: participarea la nunta fiului deputatului Stelica Strugaru. "Am ales sa merg la nunta lui Stelica pentru ca noi ne cunoastem, suntem colegi in parlament. El reprezinta si organizatia unde m-am nascut eu", a spus comunicatorul sef al patriei, Valerica Vreme. De unde am dedus ca omul nostru s-a nascut in organizatia de partid Viisoara, si nu in comuna cu acelasi nume, ceea ce este foarte simpatic si original. Mde, partidul e in toate!
          Cu multa nesimtire, "gaozarii" din presa locala, ca sa folosim epitetul atat de drag presedintelui portocaliu Traian Basescu, si-au permis sa-l intrebe pe ditamai dom' ministru daca i-a trecut vreodata prin cap sa ajute cu ceva Dorohoiul ori macar Viisoara din pozitia pe care o detine in Cabinetul Boc. Iar Valerica si-a exprimat cu elan patriotic local intreaga sa disponibilitate: "Sprijin Dorohoiul la nivel de sfaturi, dar, in schimb, calitatea de ministru va trebui sa ma tina departe de absolut orice influenta". Apoi, Valerica, tata, asa sa fie: sa te tina cat mai departe, cu sfaturi cu tot, 'tu-ti disponibilitatea cui te-a facut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!