vineri, 1 iulie 2011

Voievodul Flutur nu vrea voturi din "comuna" Botosani!          Stiti cum se vede mandrul nostru judet dintre Burdujeni si Scheia, carevasazica din birouasul lui badia Ghita Flutur? Probabil ca stiti, fiindca a zis-o chiar el, cu gurita proprie si personala: "Avem unele judete care sunt un fel de comune cu prefectura". Si am asa, o vaga banuiala, ca nu se referea la Brasov, Iasi, Cluj, Timis sau Constanta! Ehehei, bai Ghituca, tata, pai tocmai te-ai lins pe bot, puiutu', de voturile "taranilor" din "comuna" botosaneana, pentru cazul in care ajungem candva la alegeri prin vreo regiune, ceva. Si ma gandesc ca nici vasluienii nu-s foarte incantati sa ajunga vreodata, cumva, sa fie carmuiti de un "voievod" din asta, care ii vede ca pe locuitorii unei comune. Nu de alta, dar fondurile alocate comunelor sunt muuult mai mici decat cele pentru actualele judete, asa amarate cum sunt ele.
          Asa ca baietasul asta care s-a-nvatat a scrie cu oi pe dealuri (doar-doar ii va simti conducatorul iubit umezeala tandra a buzelor intre bucile curului) poate sa uite deja de orice vis in care poarta pe cap vreo taradaica din aia, poreclita coroana voievodala!

3 comentarii:

 1. Buna ziua

  Dar Suceava ce mare judet esti ? In Moldova avem Botosani si Iasi orase cu istorie ( in 1910 Bt era al treilea oras din Romania Mica ) si Bacau si Neamt cu ceva economie ( facute de comunisti ca asa au dorit dumnealor sa porneasca de la zero si sa nu investeasca in BT sau Husi sau Birlad orase vechi cu traditie care au saracit dupa 1960 ).

  RăspundețiȘtergere
 2. Când ne-au ”regionalizat” prima dată sucevenii au ”transferat” bordurile și gurile de canal de la ”judetele comune”, deoarece ei, ca mare judet nu aveau asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce parere o fi avand celalalt Flutur de Botosani despre prostia asta! De fapt asta n-are nici o parere e prea ocupat cu aranjamentele locale!

  RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!