duminică, 3 iulie 2011

Succes marca Macovei: jumatate din absolventi, dusi cu BAC-ul          Munca Adei Macovei in fruntea inspectoratului scolar botosanean incepe sa isi arate roadele. Competenta de exceptie a sefei dascalilor din judet se reflecta cu varf si indesat in rezultatele obtinute de absolventii de liceu la bacalaureat. Editia 2011 a acestui minunat examen pare sa marcheze un extraordinar record in ceea ce priveste promovabilitatea, record greu de anticipat la inceputul mandatului Adutei. Dar s-o lasam sa se laude chiar pe impricinata, cu gurita din dotarea proprie si personala: "Rezultatele nu s-au afisat inca. Se lucreaza inca in centre. In unele centre procentul de promovabilitate este de 40%, iar in altele de 60%".
          Senzational, doamnelor si domnilor! Exista asadar premisele unui succes nemaiintalnit la nicio generatie de absolventi botosaneni: jumatate dintre ei ar putea lua bacul! Felicitari copiilor, dar mai ales sistemului performant care a produs aceste rezultate de exceptie, sub conducerea priceputa a inspectorului sef Ada Macovei! La mai mare! Vedeti voi? De aia i-a adus ei Mos Craciun BMW-ul ala seria nu stiu care: fiindca Mosul stia ca va ajunge sa-l merite!

4 comentarii:

 1. Nu că am o impresie foarte bună despre actualele generații de elevi dar părerea mea este că sunt victimele celor care au dorit să demonstreze că președintele Băsescu are dreptate. Adică ”școala românească scoate tâmpiți pe bandă rulantă”. Dacă președintele spunea că ”școala românească scoate deștepți pe bandă rulantă” probabil toți elevii aveau nore de 9 și 10. Victime colaterale ale războiului politic dintre președinte, partidul de la guvernare și popor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper, totusi, sa nu fie chiar asa: ar fi o culme a infamiei sa sacrifici soarta unor generatii care nu au nicio vina, doar pentru ca a zis nenorocitul ala ce a zis...
  Din pacate, probabil ca asta e realmente nivelul sistemului nostru educational, fara niciun fel de viziune, bulversat de o serie nesfarsita de ministri incompetenti si situat intr-o societate lispita de o corecta ierarhie a valorilor (in care sa poata crede sincer copiii, familiile lor si cadrele didactice)!
  Viitorul NU suna deloc bine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă stai să analizezi toate discursurile ministrului învățământului care au precedat examenul de bac te duc cu gîndul la așa ceva. În plus gărantez că din momentul anunțării rezultatelor oficiale, la toate televiziunile, pro sau contra, reprezentanții puterii vor aminti câte dreptate a avut președintele, lucru dovedit clar de rezultatele de la examen. În plus toate categoriile sociale au fost denigrate și înjosite, dar de copiii lor nu au spus nimic până acum. Se pare a venit momentul să aflăm că suntem o țară care nu are capacitatea de a înțelege ”binele” care ni se face. O țară în care medicii sunt proști, judecătorii sunt proști, profesorii sunt proști, aceștia nu pot avea copii inteligenți. Copii inteligenți au doar ospătarii și tinichigii, dar din păcate aceștia sunt puțini.

  RăspundețiȘtergere
 4. Corect!!

  Dar sa nu uitam ca azi tinerii nu mai sunt interesati sa invete ceva si respecta mai mult banul facut usor decit educatia. Deci nu cred ca trebuie sa ne miram prea mult.

  RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!