marți, 26 iulie 2011

Festivalul Verii 2011, pe calupuri          Viata mondena a Botosanilor se anima subit, la sfarsitul acestei saptamani, cu ocazia prilejului comiterii simultane a doua nunti: cea a fiului primarului Catalin Flutur, respectiv cea a fiului deputatului Stelica. Stelica Strugaru! Asa ca, daca informatiile vehiculate de media locala sunt reale, editia din acest an a festivalului verii se imparte frumusel in doua calupuri distincte, dar si total diferite de felul lor: unul pentru prostime, undeva, pe la mijlocul lui august, cu un spectacol public la care nu stie deocamdata nimeni (si nici nu pare a interesa pe cineva...) cine va doini pe scena; celalalt, fix la finele acestei saptamani, pentru "lumea buna" a targului, cu artisti tot unul si unul, impartiti colegial intre Alfaland si Darabaniland. C-asa-i in viata!
          Oricum, fara niciun strop de ironie, haideti sa le dorim si noi, absolut sincer, casa de piatra celor doua perechi de miri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!