miercuri, 20 iulie 2011

Chiul parlamentar. Proba de perechi...          Parlamentarii botosaneni nu mai incap unul de altul. Si asta pentru ca apropierea recensamantului populatiei i-a silit pe cativa dintre ei sa elibereze in regim de urgenta birouasele ocupate (oricum fara de vreun folos...) prin palatul administrativ. Asa se face ca senatorul Gheorghe Marcu si deputatul Catalin Buhaianu au migrat prin cotloanele camarutelor colegilor lor de partid. Nea' Ghita revolutionaru' s-a oplosit pe langa bunul sau prieten Costica Macaleti, cu care probabil se intelege nemaipomenit, de vreme ce abia se implineste luna de cand i-a tras un sut in... turul pantalonilor, inlocuindu-l in cursa pentru primaria municipala cu veneticul politic Gabriel Oprisanu. Buhaianu a fost ceva mai norocos, ca de obicei, convietuirea cu senatorul Daniel Humelnicu neavand de ce sa il deranjeze. Ca doar cei doi au tot umblat frumusel de manuta, ca la gradinita, inca de pe vremea cand Catalin Flutur se opintea sa-i aburce simultan in parlament.
          Diferenta fata de perioada anterioara, in care fiecare din parlamentarii amintiti isi avea propriul birou, este ca acuma stau de pomana doi cate doi, adica la dublu. Ceea ce poate insemna, desigur, un insemnat spor de eficienta in sportul lor preferat: frecarea mentei pe bani publici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!