miercuri, 27 iulie 2011

Ca-ntre cumetri!          Desi, nu cu mult timp in urma, presedintele PDL-ului autohton, dom' primar Catalin Mugurel, declara in fata presei ca partidul va stabili candidatii pentru alegerile de la anul de-abia din toamna incolo, exista, se pare, si o mica, dar semnificativa exceptie de la regula. Actualul deputat Catalin Buhaianu Obuf este (deja!) absolut convins ca va fi nominalizat de partid pentru o noua candidatura, chiar in colegiul pe care, cel putin formal, il reprezinta si acum: "Mergem (si asta vorbeste la plural despre... el singur - n.n.) pe acelasi drum. Voi candida pentru un nou mandat de deputat si astept candidatii opozitiei".
          Foarte misto, dom' deputat, cum ar spune 'telectualul Irinel Columbeanu! Eu nu pot decat sa remarc momentul in care a capatat Buhaianu certitudinea ca va fi desemnat candidat al PDL-ului: fix in saptamana care se va incheia cu nunta fiului primarului Flutur, nasul mare fiind nimeni altul decat parlamentarul cret si cu barbuta. Asa ca treaba cu candidaturile se discuta de-acuma altfel, ca-ntre cumetri...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!