luni, 25 iulie 2011

Alba-neagra cu 40 de hectare de teren          Cum l-am scapat cateva zile din ochi pe onorabilul dom' prefect Red Bull, cum a luat-o iar prin balarii! Pai, se poate, mai, Cristinele? Chiar nimica-nimicuta nu se prinde de capusorul tau dragalas si stralucitor in bataia soarelui?
          Boacana cea mai usor observabila de catre poporul botosanean este, desigur, blandetea de neinchipuit cu care Roman si-a taxat subalternul, Moisii si nu mai stiu cum, ala care-a comis mai deunazi cu deosebit succes o serie minunata de accidente rutiere, busind toate masinile care au indraznit sa-i stea in cale. Cum, dom'le, doar 10% taiati din leafa pentru asa o isprava vajnica? Dar, ma rog, o fi stiind si nenea Moisii una-alta despre Cristinel al nostru si atunci e mai bine sa-l tratezi cu maximum de intelegere... Nu? Pai, daca se-apuca omul sa vorbeasca asa, la o suparare?
          Oricum, trebusoara cu Moisii e frectie cu Nivea la picior de lemn pe langa jmechereala cu cele 40 (pa-tru-zeci!) de hectare de teren preluate de la penitenciar, chipurile pentru onorarea titlurilor de proprietate ale botosanenilor. Ia ghiciti acuma cam ce fel de "proprietari" or sa apara asa, din senin, pe pamantul cu pricina, aflat in imediata vecinatate a orasului, dar si a padurii Rediu! Aaaaa? Parca si vad viitorul cartier rezidential, impanzit cu vilele si vilisoarele amarastenilor nostri dragi. Si asta grabnic, pana nu-l zboara astia pe Red Bull din fotoliul de prefect. Nu de alta, dar chiar ar fi pacat sa stea pamantul ala acoperit cu curechi, barabule si papusoi, dupa ce pana si groapa de gunoi din zona va fi inchisa si ecologizata la anul... Ei, asta da tun! Perfect legal, desigur.

2 comentarii:

  1. Terenul e la iesirea din comuna Stauceni spre Gorbanesti, peste drum de locul unde se va construi noua groapa de gunoi

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca intr-adevar acolo e terenul, atunci, evident, lucrurile se schimba radical. Voi verifica si, daca "asa sta treaba", voi face precizarea cuvenita. Totusi, nu e nicio bucatica, nimica-nimicuta, pe la rediu, chiar langa penitenciar???

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!