joi, 16 iunie 2011

Vazdoaga: "Cumatrul Flutur e o molusca fara coloana!"          Mama, mama, in ce hal se vede ca toti puisorii astia care mananca pe saturate paine alba de la bugetul statului (prajiturile de la deserturile copioase si le asigura pe sub mana...), ocupand functii de tot felul, se afla deja in campanie electorala! Azi au prins cu totii sa se ocupe de zor de inviorarea propriei imagini publice, dar, mai cu seama, de tologirea prin glod a adversarilor. Haideti doar sa observam cateva din spasmele care i-au cuprins pe minunatii nostri oameni politici:
          * Gabriel Oprisanu, PSD, potential candidat la fotoliul de primar al municipiului Botosani: atac la cel pe care ar trebui sa-l doboare pentru a se cocota el insusi in fruntea bucatelor, in speta actualul primar, Catalin Flutur. Mai-marele nebunilor (cu acte in regula) botosaneni a descoperit un al treilea membru al asa-zisei "fratii a Fluturilor", un anume Sorin Flutur, var cu Catalin si cu suceveanul Gheorghe, care e nu-s' ce mare director pe la CFR. Asa, si? Si atat, ca pentru mintea lui Oprisanu e suficient ca sa se bage in seama. Pana la alegeri, are vreme sa reconstituie tot arborele genealogic al primarului.
          * Cristian Roman, prefect, sustinut de PDL, proaspat atacat mediatic de presedintele CJ, Mihai Tabuleac, dupa cum am aratat intr-o postare anterioara: pana la urma, nu l-a mai rabdat inima si a sarit la randu-i, in stilul propriu, la gatul lui Tabuleac. Prin "stil propriu" inteleg ca nu a iesit la bataie pe fata, cu eventuale acuzatii sau replici concrete. Nu! Roman a luat-o pe varianta, cotrobaind prin punctele (vulnerabile!) de maxim interes ale presedintelui CJ. Azi a fost vorba de regia de apa, al carei manager general, Maricel Georgescu, a intrat in fusalaii amenintatori ai prefectului pe motiv ca sunt prea multe avarii la conducta de la Leorda. Ceva, cu un ultimatum de o saptamana, chestii din astea... Tinta este, evident pentru oricine il cunoaste cat de cat pe Red Bull, Mi'aita din Crasnaleuca. Ceea ce nici nu e chiar asa de rau!
          * Mihai Tabuleac, PDL, presedinte CJ, in razboi cu toata lumea, disperat ca functia sa nu-i dispara dupa o eventuala reimpartire administrativ-teritoriala a Romaniei: critici vehemente aduse proiectului de regionalizare al propriului partid, ca si incurajarea consilierilor judeteni ai USL sa initieze o hotarare pentru organizarea unui referendum la nivelul judetului. Patetic, Mi'aita s-a apucat sa faca (pentru public, desigur!) crize de patriotism local absolut penibile, de genul: "Nu pot sa mi-i inchipui pe Eminescu si pe Enescu prezentati ca ieseni" si alte cretinisme de acelasi calibru. Miza lui nenea asta? Evident, implinirea visului personal de a mai poposi vreme de un mandat la conducerea judetului si, mai ales, la "administrarea" sutelor de milioane de euro aferenti... Atat si nimic mai mult!
          * Gheorghe Vazdoaga, PSD, consilier municipal: campanie impotriva pedelistilor cu care se va lupta (si) la anul pentru un nou mandat in consiliul local. Calul de bataie? Desigur, tot proiectul de regionalizare (care chiar este, in sine, o idiotenie, sa ne intelegem!!!): "E ideea lui Basescu si pedelistii nu indraznesc sa-l contrazica. Membrii PDL sunt o grupare de moluste fara coloana vertebrala, care nu indraznesc nici sa ridice ochii la conducatorul suprem". Foarte simpatic nea' Ghita! Treaba asta cu "molustele" mi-a placut teribil, mai ales ca m-a dus mintea instantaneu la "molusca nr. 1" a PDL-ului botosanean, nimeni altul decat Catalin Flutur, cumatrul lui Vazdoaga! Nu ca-i draguta batalia asta electorala?

Un comentariu:

  1. ....si totusi , unde-i declaratia din titlu?? Sunt folosite ghilimelele,de unde rezulta ca vineeee citatul... Unde-i?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!