joi, 30 iunie 2011

Razbunarea cainilor macelariti          Vicele nostru drag, Florin Ghiorghita, este in continuare "muscat" de (faza cu) sutele de caini comunitari ucisi miseleste acum cateva saptamani. Nu ca ar avea cosmaruri cu animalele macelarite! Nici vorba de asa ceva! Preocuparea, ca sa nu-i spun ingrijorare, provine din ancheta penala care continua sa se deruleze in acest caz. Fapt pentru care, Ghiorghita face de zor flic-flac-uri, doar-doar ii va cuprinde mila pe cei de la ONG-urile care au facut plangerea penala impotriva sa: "Ar trebui ca cei de la ADOR sa inteleaga ca acei caini beneficiaza de un tratament de care nu beneficiaza majoritatea copiilor sau batranilor saraci din municipiul Botosani. Din punctul meu de vedere, dupa ce ne-au facut atata timp criminali, ne-au facut in toate felurile si au denaturat adevarul, eu astept deocamdata scuze publice de la ei si, de ce nu, sa isi retraga si plangerile penale facute la adresa tuturor angajatilor din primarie".
          Nu stau acum sa numar toate minciunile strecurate in doar doua fraze de dom' vice, ca ar iesi un nou record demn de Guiness Book. Observ doar ca lui Florinel chiar ii tataie nitelus fundul de grija anchetei penale. Ca acolo - cum sa zic? - lucrurile-s cat se poate de clare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!