marți, 21 iunie 2011

Prosti gramada!          Chinuitii nostri uslasi iar isi dau cu stangu-n dreptul si se balbaie cand vine vorba de a prelua initiativa pe esichierul politic. Haideti sa urmarim firul logic al evenimentelor ultimelor zile:
1. E limpede ca reimpartirea administrativ-teritoriala a maretei patrii poreclite Romanica e o prostie fara seaman, neagreata de nimeni (cu exceptia ungurilor, dar strict pe proiectul lor, ala cu "tinutul secuiesc" si toate alea...)!
2. O ocazie mai buna pentru a puncta electoral nu se putea ivi (din nimic!) in aceasta perioada pentru PSD si PNL. Treaba cu initierea referendumurilor pe tema reorganizarii parea sa se inscrie pe acest scenariu, menit sa aduca o importanta victorie politica a USL-ului.
3. Iese ieri Ghita Marcu la interval si anunta ca referendumul se va face si la Botosani, dar ca... va fi initiat atunci cand va fi prea tarziu: "Ca sa putem organiza un referendum, trebuie sa existe un act normativ cu privire la reorganizarea teritoriala. Deocamdata discutam doar despre niste declaratii ale puterii, nimic mai mult. Presedintele Basescu va tine un discurs in parlament pe 27 iunie, iar pe 28 ar putea fi propusa asumarea proiectului. Noi vom veni, la Botosani, pe 29 iunie cu proiectul de intrebare a cetatenilor".
          Concluzie: astia-s prosti gramada si pace! N-ai cu cine, ba, n-ai cu cine... Pai, la ce dracu' sa mai faci referendum cand pedelistii deja isi vor fi asumat raspunderea si vor fi decis toata tarasenia? Aaa? Ca sa ti-o mai iei o data peste bot??? Faci referendum cat mai rapid, ACUM daca se poate, si le dai tu, opozitie, cu el peste ochi celor de la putere! Pai, ce? Basescu a avut nevoie de vreun "act normativ" cu privire la ceva ca sa comita referendumuri pe orice fel de teme, cand a vrut muschii lui? Ce mai, la deal, la vale? Astia n-au absolut nicio treaba cu jocul de-a politica, in care s-au bagat doar ca sa se capatuiasca! Practic, nu "bunghesc" absolut nimic din ce li se intampla. Nu-i duce capul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!