marți, 7 iunie 2011

Panglicarul Tabuleac          Tare-i mai place lui Tabuleac sa taie panglici! Ieri, Mi'aita s-a lipit de o asemenea manopera la inaugurarea (dupa restaurare) a casei memoriale Nicolae Iorga. Inarmat cu forfecuta, ca pe vremuri, cand taia frunza la caini in batatura din Crasnaleuca, presedintele CJ a amanat momentul decuparii atisoarei pana cand s-a convins ca toti ziaristii prezenti i-au imortalizat pentru vecie zambetul satisfacut din coltul gurii. Na, era pacat sa faca "harsti" si gata, fara macar vreo 30 de blitzuri sclipind in jur, mai ales ca multe ocazii de acest gen nu mai prinde pana la anul...
          E buna si treaba asta cu Iorga, fara nicio indoiala. Da' parca ar fi fost oleaca mai interesant daca Tabuleac se tinea de promisiunile mestecate in preistoria natiunii botosanene si taia vreo panglicuta, ceva, la rahatul ala de groapa de pe Strada Petru Rares, pe care nimeni nu reuseste s-o astupe odata. Cum dracu' sa nu poti sa arunci trei lopeti de pamant in borticica, nici la juma' de an de cand s-a itit in asfalt???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!