duminică, 5 iunie 2011

Spaimele lui Turcanu          Florin Turcanu e obsedat, cu siguranta, de viitoarele alegeri. Orice cuvant ii iese pe gura are legatura, intr-o forma sau alta, cu visul lui (cosmarul nostru???) de a se vedea intronat, la anul, presedinte de consiliu judetean. Asa ca lanseaza public fel de fel de barfe de culise, legate de alegeri, care nu au cum sa aiba vreo legatura cu realitatea. Ultima "duma" marca Florinel Turcanu e cea cu alegerile la pachet, locale, parlamentare si prezidentiale, planificate deja, chipurile, de pedelisti: "Sunt unele informatii ca vor incerca sa faca alegerile la pachet, cu parlamentare, locale si prezidentiale. Nu stiu ce solutie vor gasi, dar cred ca au deja un plan foarte clar. Pentru 2013 se pregatesc toate alegerile".
          Evident, la faza asta Turcanu bate campii. E drept ca portocaliii ar avea toate motivele din lume ca viitoarele alegeri sa se desfasoare dupa un asemenea scenariu, dar un element din aceasta teorie pur si simplu... NU SE POATE! Acela ca numitul Traian Basescu sa renunte de bunavoie si nesilit de nimeni la vreo secunda din mandatul sau. Asa ceva "nu se exista"! Va trebui sa ne chinuim cu el la Cotroceni fix pana la finele lui 2014, cat ii tine mandatul, daca nu pateste ceva intre timp ori daca nu-l suspenda opozitia cumva, pana la urma.
          Revenind la marele liberal "de Dracsani", acesta a mai dat drumul la cateva vorbe (desigur, tot despre alegeri!) si in privinta candidatilor USL Botosani, cu referire directa la Oprisanu: "Daca candidatii (ignoram cacofonia, ca n-avem ce face...) vor fi la nivelul USL pana la sfarsitul anului, vor ramane acesti candidati. Daca nu, vom asista la alte sondaje, alti candidati. Nu inseamna ca, daca Oprisanu ramane cu 30% si USL va avea 60%, va fi el candidatul USL. Nu! Vom cauta alt candidat". Foarte frumoase ideile ciobanasului cu 300 de oi (mai putin frumos ambalate in cuvinte, dar ne-am obisnuit)! Doar ca, masochist, isi da singur in cap, la faza asta. Pentru ca rationamentul debitat poate fi extins si in ce-l priveste. Ce, tu, mai Florinele, crezi ca ajungi macar la un 40% vreodata in existenta ta de muritor pe planeta botosaneana? Asa ca... vezi ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!