joi, 30 iunie 2011

Arosoaie: Par anormal?          Hai, ca s-a lamurit treaba si cu esecul pesedist de ieri, din consiliul judetean, cand a venit vorba sa se mai bage ceva bani, din fondul de rezerva al judetului, in vistieriile primariilor rosii. Cica nu "aliatii" liberali au fost de vina pentru faptul ca nici macar nu s-a dezbatut proiectul de hotarare in CJ. Nuuu! Penelistii au vrut, dom'le, dar n-au avut cu ce. Ca hartiuta cu hotararea era nitel eronata, din toate punctele de vedere. Ceea ce nu trebuie sa ne mire foarte tare, atata vreme cat provine din pixul paranormalului Arosoaie. Mihai Arosoaie! El e cu prostii din alea: flacari violet, fluxuri energetice, telepatie..., ma rog, tot arsenalul, ca doar nu de pomana e ditamai maestrul Reiki (nu conteaza foarte mult ce inseamna asta, stati linistiti!).
          Mai naspa e cu Mi'aita pesedistu' (bai, frate, cam multi "Mi'aita" pe metrul patrat in conducerea CJ-ului - si se vede!) cand vine vorba sa faca treaba pentru care e platit din bani publici, cum ar fi incropirea unui proiect de hotarare de CJ... Ia priviti-l, in poza, surprins de vigilentii nostri paparazzi in timp ce se strofoca de zor sa conceapa "docomentu'"!

Un comentariu:

  1. asta chiar e fruntea prostovanilor din toata politica.e ceva ce cu greu va puteti inchipui. cei care-l cunosc,stiu foarte bine ca mai rau de atit chiar nu se putea

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!