sâmbătă, 25 iunie 2011

Armata bugetarilor, mobilizata in campania "Bani pentru partid"          Deputatul PNL de Botosani Florin Turcanu (formularea aduce a pleonasm, ca liberalii oricum au un singur deputat in judet...) spune ca directorul APIA, un anume Ion Constantin, ar face presiuni asupra potentialilor candidati ai USL, amenintandu-i cu DNA-ul "in numele deputatului Neculai Rebenciuc". Eu unul il cred pe Turcanu de data asta, stilul de a face politica al portocaliilor fiind usor de recunoscut. Si, cu siguranta, exemplul cu neica nimeni asta de la agentia de plati in agricultura nu este singular. Pedelistii au declansat campania nationala de punere in functiune, la turatie maxima, a motoraselor pe care le controleaza in mai toate institutiile bugetare descentralizate, scopul fiind - absolut evident - viitoarele alegeri (bani pentru partid, plus presiuni politice)!
          Daca mai are cineva nevoie de dovezi ca asa stau lucrurile, e suficient sa observam ce se intampla in Ministerul de Interne sau la ANAF, acolo unde se vor organiza noi concursuri pentru confirmarea in posturi a personalului. Concret, la Botosani, garda financiara concediaza 19 din cei 23 de angajati, urmand ca numai o parte dintre ei sa poata fi "reangajati" prin concurs. Ia ghiciti acum cam care va fi principalul criteriu de reangajare? Pai... foarte simplu: cine aduce mai multi bani (negri sau gri) pentru campaniile electorale din 2012 de la agentii economici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!