luni, 24 ianuarie 2011

"The Special One" two: Ghiorghita          S-a zis cu legenda invincibilitatii ca manager de fotbal a portughezului Jose Mourinho! Gata cu povestile de adormit copiii si de papat banii lui Abramovici, Moratti &. A intrat in fotbalul mare Ghiorghita de la Botosani! Fotbalul mare fiind, in cazul nostru, liga a IV-a, acolo unde activeaza FC Botosani II. Si nu-i nimic de ras in chestia asta, pentru ca pana acum se ocupa de nu stiu ce trompeta de liga a V-a (da, exista si asa ceva!), Microbuzul si nu mai stiu cum... Ba chiar, noul manager a decretat ca la vara FC Botosani II va promova fara emotii in liga a treia, ca sa poata juca de la egal la egal cu echipa stelara a lui Verginel Gireada, Luceafarul Mihai Eminescu. Deocamdata, team-ul noului "The Special One" o arde in iarba in compania altui brand fotbalistic celebru, AS Roma. Stiti voi, cum mergi spre Nicseni, pe partea stanga...
          Una peste alta, ca sa nu incurcam la un moment dat formatiile botosanene, sa nu mai stim bine care-i echipa mare si care satelitul, eu propun sa rebotezam FC Botosani II, in FG Botosani, de la Florin Ghiorghita. Pai, nu-i el managerul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!