marți, 25 ianuarie 2011

Red Bull, prefect cu juma' de norma          Prefectul Cristinel reprezinta Guvernul Romaniei numai cand ii vine la indemana. Adica atunci cand are de dat avize pentru conducatorii institutiilor descentralizate (prietenii stiu de ce...). Cand treaba se impute, Red Bull nu mai e mana dreapta si creierul mic al lui Emil Boc la Botosani. De-un par exemple, la inceputul asta de saptamana era cam naspa sa fii omul lui Boc si Basescu pe aceste meleaguri. Ba vine militarul in rezerva si iti da cu pancarta in cap, ca i-ai luat bani din pensie, ba sare la gatul tau primarul de orasel, ca vrei sa-i desfiintezi (tu insuti, singurul reprezentant oficial din Botosani al acestui guvern, nu altcineva!) spitalul. Asa ca Red Bull brusc nu mai reprezinta guvernul zilele astea. E doar asa, un fel de inalt postas public, care ia hartia din mana nemultumitilor si i-o pune in brate lui Boculete, sa se spele pe cap cu ea. O spune Cristinel insusi, cu gurita din dotarea personala: "Dumneavoastra (militarii in rezerva - n.n.) aveti o problema cu prefectura sau cu recalcularea pensiilor? Eu nu accept de la dumneavoastra discutii pe acest ton, nu accept inceputul acesta de discutii. Va rog sa nu dati vina pe prefectura!". Da' ce, bai, Cristinele, tu esti asa, un fel de fiul ploii? Ce, recalcularea pensiilor a facut-o bunica? Nu guvernul tau? Pe tricoul tau de demnitar, sub numarul BT-01, nu scrie clar cu pixul "Guvernul Emil Boc"???
          Sau, din acelasi registru, la discutia in contradictoriu cu primarii pe tema desfiintarii unor spitale: "Nu noi luam masurile. (...) Credeti-ma ca nu vrea nimeni sa faca rau nimanui". Da' cine, baa, ia masurile? Cum "nu noi"? Voi, baa, chiar voi luati masurile! Voi, cei care sunteti acum guvernantii Romaniei! Si in caruta asta intri si tu, Cristinel, puiutule. Ca or mai ajunge oamenii astia sa creada la un moment dat stupizenia aia, ca tu esti apolitic... Haide, bai, da-te cu lumea! Chiar crezi ca, la anul, cand visezi tu sa candidezi, ai sa poti sa te dai asa, putin, deoparte si sa arati cu degetul spre Emil Boc: "Ptiu, caca!"? Nu, taticu', vii in fata oamenilor cu tot bagajelul frumos incarcat in spate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!