joi, 20 ianuarie 2011

Prosti, mult prea multi prosti...          N-o sa reusesc sa pricep niciodata in aceasta viata cum dracu' sunt atat de multi tolomaci pe aceste meleaguri. Dom'le, tre' sa fii prost tare, de-a dreptul batut in cap, ca sa ajungi sa sustii partidul-televiziune al super-mega-ultra-bogatului inculpat Dan Diaconescu! Dar uite ca sunt si din astia. Si nu putini! Sondajele arata ca mai mult de 10% din romani ar vota in acest moment constructia ridicola poreclita Partidul Poporului. Nefiind nimic logic in chestia asta, mi-e teribil de greu sa evaluez daca toata aceasta gramada de concetateni prosti ca noaptea chiar mai pot crede vrajeli precum cea cu 20.000 de euro primiti de pomana de la stat in momentul in care gasca de smecheri oportunisti din jurul lui Diaconescu ar ajunge intr-o forma sau alta la putere. Oricum, niste idioti care au putut urmari ani in sir, noapte de noapte, telenovela cu Elodia Ghinescu ori cretinismele rostite in direct de personaje precum Tolea si Magda Ciumac sunt capabili, probabil, sa creada absolut orice.
          Acuma, mai nou, PP-ul DDD-ului are filiala si la Botosani. In fruntea careia s-au cocotat, evident, alti mancatori de cacat oportunisti. Care - cum altfel? - toarna gogosi cu dezinvoltura, dupa modelul liderului patron de televiziune, batand campii cu gratie pe absolut orice tema si sperand sa transforme in castiguri personale imbecilitatea a mai mult de 10% dintre romani, aceia care au visat cu ochii deschisi nopti in sir la detaliile crimei perfecte a lui Cioaca. "Daca tot sunt atatia idioti si DDD-ul i-a adunat pe toti intr-o masa electorala ce poate fi modelata precum plastilina, de ce sa nu profitam si noi de chestia asta?". Un rationament cinic, dar absolut de inteles, pana la urma... Intotdeauna se vor gasi baieti destepti care sa exploateze prostia altor humanoizi, insuficient dezvoltati intelectual.
          Ia auziti de abureli de doi lei zac in capul unui smecheras din astia ai DDD-ului, Cristescu si Marius, pe numele lui, care isi zice presedinte de partid la nivel de municipiu: "Ca orice partid politic, scopul este sa accedem spre majoritate, sa avem majoritate in consiliul judetean, sa avem majoritatea primarilor din judet, inclusiv in municipii". Haide, bai, Cristescule, termina cu aberatiile! Dar, evident, nu va termina. Baietasul asta stie prea bine ca bate campii si ca nu va detine niciodata vreo majoritate cu PP-ul lui, cu tot. Mai stie insa si faptul ca poate conserva masa de cretini (aia 10%...) hipnotizati de OTV doar cu mesaje de genul asta. Asta e target-ul: mentinerea idiotilor din aceasta tara in zona de captivitate electorala, pentru ca DDD-ul, Simona Man, Marius Cristescu asta si altii ca ei, sa se poata vedea la anul cu sacii in caruta. Iar vestea proasta e ca vor si reusi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!