joi, 27 ianuarie 2011

Pocnitorile lui Ghiorghita          Radeam noi, mai deunazi, ca vicele Ghiorghita e marcat de inteligenta deosebita a ciorilor (nicio aluzie la vreo etnie, ca sa fim bine intelesi). Ei bine, omul (ca nici nu stiu cum sa-i mai spun) e de-a dreptul obsedat de fenomen. "Pasarile" lui Alfred Hitchcock pare a fi o simpla parodie ridicola fata de "Ciorile" lui Florin Ghiorghita. Groaza, tata, nu altceva! In mintea edilului, cu fiarele astea super-dotate intelectual nu e deloc de gluma. Cica nu poti scapa de ele asa, pur si simplu, platind doi vanatori dotati cu cate o pusca si o mana de alice. Neeee! Ca de aia e ele, ciorile, asa destepte-n cap, ca sa afle din timp de planurile viceprimarului si sa se puna la adapost cand se plimba alene prin parc nenea cu pusca.
          Bai, frate, complicata problema! Da' nici Ghiorghita nu-i mai prost decat ciorile. E cel putin la fel de inteligent, pe cuvant. Dovada ca i-a dat prin cap sa cumpere cu bani de la buget doua jucarele care pocnesc prin targ asa, din cand in cand. I-auziti numai cum descrie el pocnitorile: "Am luat decizia sa achizitionam doua aparate speciale pentru speriat ciorile, care functioneaza pe gaz lichefiat si, la un anumit interval de timp, produc un zgomot asemanator unei impuscaturi". Tare, manca-ti-as! Parca-l vad pe domnu' vice catarandu-se prin copaci din doua-n doua zile, ca sa schimbe butelia de gaz lichefiat la utilaj... Cica diabolicele ciori vor fi asa de speriate de chestia asta, ca isi vor lua lumea-n cap si il vor lasa pe Florinel in pace, acum si-n vecii vecilor, amin! Sau poate ca nu.

          FOTO: Viceprimarul Florin Ghiorghita comandand pocnitorile pe sest, ca nu cumva sa prinda de veste teribilele ciori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!