luni, 17 ianuarie 2011

"Genocid" comestibil          Nu stiu daca are ori ba legatura cu ce am postat aicea, pe blogusor, mai ieri, dar procurorii botosaneni s-au simtit, in sfarsit, obligati sa spuna poporului clar, cu subiect si predicat, ca bauturile alcoolice produse si vandute la negru de clanul Amisculesei nu erau otravitoare. Cica au venit analizele de laborator si "Genocid"-ul la bidon de plastic era ieftin si bun de dughit pe gat ca apa de izvor. Ceea ce noi, vrem, nu vrem, tre' sa credem, c-asa scrie la tidula: iei diluantul de degresat motoare, il cobaltai bine, dupa ce l-ai amestecat cu apa de la chiuveta si gata bautura: gustoasa si sanatoasa pe deasupra. Asa o fi!
          Mai simpatica e declaratia prim-procurorului Cristi Popovici despre momentul declansarii operatiunii anti-Mitica Amisculesei, cu o mica intarziere de vreo 10-15 anisori: "Motivele pentru care, ani de zile, alte dosare au venit prost facute de cei de la politie si au fost prost instrumentate de procurorii de caz nu constituie obiectul unei analize acum". Aha! Da' cam cand, dom' procuror? Ca ma gandesc in sinea mea ca ar mai trebui sa cada niste capete! Sa zicem, pentru... complicitate la infractiunile respective? Aaa? Merge? Ori pentru tainuire, ceva? Dar pentru luare de mita? Zic si eu... Ca neglijenta in serviciu imi pare cam putin, sincer! De-o fi una, de-o fi alta, ce e scris (prin comunicate de presa) si pentru noi (prostimea platitoare de impozite), e cam vrajeala, asa, deocamdata, la capitolul asta! Asteptam cu maxim interes sa cada capu' la organ, cum am mai zis!

          PS: Si inca o micuta curiozitate (ca sa nu murim prosti...): pe la partide a ajuns vreun ban de asta, "evazionat" de nea' Mitica, in ultimii ani? Pe la care anume?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!