marți, 25 ianuarie 2011

Buhaianu invata de la elevi          Am aflat unde a disparut, toata saptamana trecuta, deputatul PDL Catalin Buhaianu Obuf. Pai, s-a jucat de-a politica impreuna cu mai multi pusti din cateva "consilii judetene ale elevilor". Se pare ca i-a si placut, chiar mai tare decat prin parlament, fapt pentru care a facut si o postare pe blogul personal. Si, daca tot a scris ce si cum s-a intamplat, Buhaianu nu a scapat ocazia sa-si intepe "dusmanul de clasa" din fruntea CJ-ului mare botosanean, cel care refuza sa aloce parale pentru Pro Volei in fiecare an: "Acesti elevi sunt implicati in problemele sociale curente cateodata chiar mai mult decat 'personalitati' cocotate in CJ-ul oamenilor mari". Personal, n-am niciun dubiu ca exact asa stau lucrurile, doar ca Mihai Tabuleac (ca sa dau un exemplu la intamplare) a ajuns presedinte de CJ in 2008 si cu eforturile matale, dom' deputat! Si, la capitolul "eforturi", putem include o gramada de actiuni mai mult sau mai putin dragute, simpatice, importante sau... legale!
          Asa ca imi pare ca Buhaianu are dreptate si cand scrie pe blog: "Trebuie sa le asiguram acestor copii toata atentia de care au nevoie si, cu siguranta, o sa mai invatam si noi cate ceva". Pai, primul lucru bun de invatat de la orice elev de ciclu primar e ca, daca un coleg mananca singur, intr-un colt, cornul si laptele intregii clase, atunci se reped toti sa ii dea cate un sut un fund si il mai si anunta solemn: "Nu ne mai jucam cu tine!" In politica oamenilor mari asta ar fi un fel de corolar la tabla impartirii. Fara strop de rest!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!