sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Botosanii? Un fel de Burdujeni...          Ei, iaca de asta a taiat-o primarul Catalin Flutur in Thailanda! Ca stia el cam cum organizeaza vicele Ghiorghita revelioanele din drum. Mii de oameni iesiti in strada, cu purcel si catel, la trecerea dintre ani au fost socati sa constate ca Florin Ghiorghita nici macar nu le spusese baietasilor (si fatucii) de la Hi-Q ca Botosanii nu sunt un cartier al Sucevei, undeva, mai la vale de Burdujeni. Asa ca Mihai Sturzu s-a apucat sa raga in microfon, la urcarea pe scena, un "La multi ani, Suceavaaaaa!" de toata frumusetea, de-au crapat timpanele membrilor galeriei Ultras prezenti in tribune. Asta da inceput de an!
          Acuma, toata lumea zice c-ar fi fost o gafa, ba chiar una de proportii a ciumetilor cu Hi-Q-ul de-o schioapa. Stiu si eu? Da' daca astia de-au concertat azi-noapte in buricul targului or fi aflat ei cate ceva despre cum va arata harta minunatei noastre patrii dupa transformarea judetelor in regiuni?!? Poate chiar de la Ghiorghita...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!