luni, 15 noiembrie 2010

Psihiatrul Vlad despre traseisti: "Nu sunt de incredere!"          Intr-un interviu acordat cotidianului Monitorul, fostul director al spitalului de psihiatrie din Botosani, dr. Nicolae Vlad, isi exprima, printre altele, opiniile despre politica si politicieni. Din pacate, foarte pe scurt, desi, in mod evident, ca psihiatru reputat, ar putea spune o gramada de lucruri interesante despre aceasta zona, populata masiv cu potentiali "pacienti", majoritatea periculosi. Am retinut, oricum, urmatorul pasaj semnificativ: "Acum, puteti dumneavoastra sa numiti un partid care merita sustinut? Toate sunt pline de traseisti politici. Ce moralitate are un individ care sare dintr-o barca in alta peste noapte? Poti sa mergi cu el la razboi? Te impusca pe la spate. Banul e in creierul lui si nu poti avea incredere in el".
          Tinand cont ca, de curand, reputatul doctor a pierdut, dupa 20 de ani, sefia spitalului, fiind "convins" de Mihai Tabuleac sa renunte la inscrierea la concurs (pe care si-o anuntase public!), parca putem intrezari niscaiva "traseisti" vizati de declaratia citata mai sus: presedintele CJ (actualmente PDL, fost membru PNL), dar si proaspatul director Gabriel Oprisanu (acum in PSD, fost PNL-ist). Unde mai pui ca amandurora li se lipeste ca o manusa comentariul psihiatrului, care i-a "citit" cat se poate de limpede: "ce moralitate are un individ care sare dintr-o barca in alta peste noapte?" sau "banul e in creierul lui" sau, desigur, "nu poti avea incredere in el". Iar chestia cu "te impusca pe la spate" e religie pentru fiecare din cele doua personaje!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!