sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Primari PSD la Bruxelles. 15 bucati          Pesedistii botosaneni se lauda in ultima conferinta de presa ca si-au trimis 15 primari de comune din judet la Bruxelles. Cica insotiti/condusi/dusi de mana de europarlamentarul Catalin Ivan, intre 10 si 13 ale lunii curente. Asa, si? Care-i faza, ca nu reusesc sa ma prind nicicum? Ce cauta primarii din Cosula, Dimacheni, Baluseni ori Lozna in capitala Belgiei? Cui foloseste bazdagania asta? Probabil ca doar lor, ca au un nou prilej de a casca gura prin Europa. Poate si europarlamentarului Ivan, care bifeaza - vezi bine - o noua activitate politica. Si cam atat! A, sa nu uit, cele mai incantate o sa fie nevestele primarilor, cand o sa primeasca niscaiva kitch-uri pe post de suveniruri. Niciun folos pentru alegatorii din respectivele comune, garantat!
          Pana la urma, singura explicatie logica pentru aceasta deplasare e ca PSD-ul a inceput un soi de campanie de fidelizare a propriilor alesi. Ca sa n-o taie astia pe la alte partide pana la viitoarele alegeri. Pentru inceput, un sejur la Bruxelles. Doar de trei zile, dar asta-i situatia, baieti, suntem in opozitie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!