luni, 15 noiembrie 2010

Lui Campanu i s-a ridicat ilegal


          Mi-au ridicat-o si mie, ti-au ridicat-o si tie, si altor cateva mii de botosaneni. Asa ca (de ce nu, in fond si la urma urmei?) i-au ridicat-o si lui Campanu. Prin februarie. I-au ridicat-o si i-au plimbat-o asa, prin targ, sa vada toata lumea cum ii sta senatorului darabanean cu ea ridicata. Lui nu i-a prea placut senzatia, ca nu i-o mai ridicase nimeni de multa vreme. Masina, desigur, cocotata cu mult sarg pe platforma autospecialelor HSR. Asa ca, absolut logic, Liviu Campanu a dat firma cocolosita de Florin Ghiorghita in judecata si, dupa aproape un an, a avut castig de cauza. Si-a recuperat si banii platiti in februarie in conturile HSR (300 de lei)si Politiei Comunitare (100 de lei) si cam atat.
          Cam atat in ceea ce-l priveste. Pentru ca problema de fond ramane. Dupa stiinta mea, sunt aproape zece procese intentate "saltatorilor de masini" din Botosani de cand si-au inceput activitatea, toate incheindu-se cu infrangerea HSR. Motivul? Hotararea de consiliu municipal in baza careia isi desfasoara activitatea este nelegala. Si atunci stau si ma intreb: cate procese trebuie sa mai piarda pentru a se schimba, printr-o noua hotarare de consiliu, regulamentul cu pricina? Sau pentru a se sesiza, intr-un final, si prefectul Cristian Roman (am inteles ca se ocupa cu maruntisuri de astea, gen supravegherea respectarii legislatiei tarii in acest judet) si a ataca in contencios hotararea defectuoasa? Poate acum, dupa ce revine de pe plajele sud-americane...
          Oricum, morala e clara: daca i se ridica lui Campanu, face urat si da in judecata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!