marți, 16 noiembrie 2010

Destrabalare cu diurna


          "Parlamentarii la curve". Este titlul unui comentariu interesant postat astazi de jurnalistul Sergiu Balascau pe site-ul sau. Pe scurt, Sergiu ne povesteste - fara a da nume - despre deplasarea efectuata in 2009 intr-o tara "aflata hat departe" de doi parlamentari botosaneni, care, printre altele, intr-o seara si-au pus mintea (da, dom'le, si-au pus-o!) cu niste prostituate bastinase. Uite-asa, ca sa vada cum functioneaza cetatenele cu pricina... Ca sa fim mai exacti, cica doar unul dintre cei doi a participat efectiv la minunata intrevedere de lucru, celalalt fiind util in aceasta combinatie doar la partea de traduceri. Adica atunci cand s-au negociat tarif, prestatii si toate celelalte.
          Buuun! Si acum se cuvine probabil sa completam puzzle-ul, legand sarada lui Balascau de niscaiva declaratii comise de curand, cu mult aplomb, pe scena politica botosaneana. I-auzi aici: "Domnul deputat Buhaianu ar trebui sa fie nu prietenul meu, nu cel mai bun amic al meu, ci (...) sclavul meu". Interesant! Incitant chiar! Autorul declaratiei? Senatorul Campanu, pe 29 octombrie 2010. Care senator continua, furnizandu-ne alte indicii interesante: "Intrebati-l pe domnul Buhaianu de ce ar trebui sa fiu eu cel mai bun prieten al lui sau el cel mai bun prieten al meu si aduceti-i aminte de niste evenimente de la Moscova, de anul trecut". Se cam leaga lucrurile, nu?

          PS: Si, daca tot veni vorba, poate o sa evocam candva si "niste evenimente din China, de anul trecut", la fel de dragute, in care au fost implicati (ciudata coincidenta!) tot politicieni botosaneni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!